Tags

, , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det ble sen kveld før jeg husket på smakebitene i dag, men heldigvis husket jeg det før midnatt, da jeg vanligvis legger dem ut. Vi har sett film i kveld, en Sherlock Holmes film og The Hitman’s Bodyguard, begge ganske morsomme actionfilmer. Jeg hadde håpt å få lest ferdig boken jeg holder på med på jobb i dag, men det var alt for travelt, så da får de siste sidene vente til i morgen.

Jeg leser bok 2; The Jennifer Morgue, i The Laundry Files av Charles Stross. I tillegg skriver jeg ut og leser novellene som er lagt til senere. Det er egentlig en ganske kjent teknikk for å tjene mer penger på en populær bokserie; skriv noveller med handling fra mellom bøkene. Normalt sett ville jeg ha kjøpt dem til Kindle, men til denne serien er de lagt ut på nettet. Siden jeg låner bøkene på biblioteket er det fint å slippe og betale for novellene.

Smakebiter:

The Jennifer MorgueHe stabs at the mouse mat with one finger and I wince, but instead of fat purple sparks and a hideous soul-sucking manifestation, it simply wakes up his Windows box. (Not that there’s much difference.)

He monologued at me. With PowerPoint.★★ ★★ He what? And you’re still sane? Obviously I underestimated you.★★

Nothing stands for content-free corporate bullshit quite like PowerPoint.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter