Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det er jammen lørdag igjen! Det går så fort. Jeg jobber en del og da flyr ukene avgårde. Det er snart jul og jeg har ikke fått begynt på julegavene. Det er skikkelig seint til å være meg, for jeg bruker å starte på vårparten. Samtidig har jeg tenkt endel på det, så jeg har en liste i hodet over gaver jeg tror kan passe til flere av dem jeg skal kjøpe gave til. Har du startet på julegavene?

I dag har jeg smakebit fra en bok som heter The Chosen and the Beautiful av Nghi Vo. Jeg leste om den ett eller annet sted, muligens Goodreads, og fikk lyst til å lese den. Det er debutboken til denne forfatteren, og det er alltid spennende med nye forfattere.

Smakebiten er fra begynnelsen:

The Chosen and the BeautifulIt was only June, but summer already lay heavy on the ground, threatening to press us softly and heavily towards the parquet floors. We could not stand to go down to the water where the salt air was heavier still, and a long drive to the city felt like an offencive impossibility.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter