Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det er tidlig lørdag morgen og jeg skal snart starte dagen. Vi skal på julebord med mannen min sin jobb i dag. Noe som også betyr hotell overnatting. Jeg har ikke møtt kollegaene hans enda, så jeg både ser frem til det og gruer meg litt til en sosial setting med bare ukjente. Men det blir nok bra. Vi skal levere hunden vår til «barnevakten» om ikke så lenge, så da kan det være greit å få på seg noe klær først. Noen dager er det deilig å ha en lang, avslappende morgen.

Jeg har begynt å lese julehefter, jeg låner dem på bibliotekene i området istedetfor å kjøpe dem. Jeg har alltid synes julehefter er en koselig juletradisjon. Selv om det er litt tidlig å lese dem i midten av november. Jeg låner dem nå for å komme før køen som oppstår rundt jul. Men jeg leser også en hel del andre ting. Krim, fantasy og romaner, manga og tegneserier er vel mine favorittsjangre. Men innimellom leser jeg også fagbøker. I dag skal du få smakebit fra The Travelling Bag and other ghostly stories av Susan Hill. Jeg burde kanskje legge horror til listen over favoritter, for jeg nyter det innimellom. Og dette er vel det en kan kallle «soft-horror».

The Travelling Bag And Other Ghostly Stories Besides, he was only making a gesture, perhaps a rather foolish one – at worst he was about to play a prank, nothing more. He had never gone in for practical jokes as a boy, but on those odd occations that he had played one, and been sucsessful, he had felt a spasm of purest joy wich had borne him up through many wearisome days.
Tonight, as he entered the club and went straight up the side staircase that led to the upper floor and the guest rooms, he was anticipating that same joy, only flavoured now with the equisite spice of revenge.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter