Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Denne helgen er mannen min og jeg på hotell for å feire sølvbryllupsdagen vår. Dagen var egentlig på mandag, men for å få til noe spesiellt valgte vi å flytte feiringen til helgen. Vi skal ikke så langt, men poenget er å være et sted vi kan fokusere på hverandre og ha det gøy sammen. Jeg har bestillt bord på en pakistansk resturant på fredagen og en fin norsk resturant på lørdagen (den heter Fish & Cow, noe jeg syntes var veldig morsomt).

Derfor har jeg også laget i stand dette innlegget på forhånd. Faktisk samtidig med at jeg laget sist innlegg, så det er ikke så rart at begge innleggene handler om bøker med bibliotek i tittelen. Jeg er svar for sånne bøker. The Forbidden Library av Django Wexler er en fantasybok for barn, men det gjør ikke noe. Jeg liker å lese barnebøker innimellom. Ideen i denne boken minner meg om The Eyre Affair av Jasper Fforde om Friday Next. En fin serie om du ikke har lest den.

The forbidden library«All right, all right» she said. «We’re inside the book. How did we get here?»
«You brought us» the cat says, «You have a gift apparently. You’re a Reader.»
I’ve read a lot of books» Alice said, «and nothing like this has ever happened.»
«It doen’t work with just any book, obviously» …

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter