Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg har vært på jobb i dag, den fjerde lørdagen på fem uker. Men nå er det heldigvis lenge til neste lørdag jeg skal jobbe. Helgene blir litt kortere når du jobber lørdag, men da får en kose seg desto mer når en har fri. Neste uke har jeg ingen vikar-dager (bare de faste), så da har jeg tenkt å ta det virkelig med ro og lese masse!

I dag lånte jeg med meg hjem en ny ladning bøker. Nesten som vanlig, må jeg kanskje si … Denne gangen en rekke tynne bøker. Ikke helt bare fordi de er tynne, men også fordi det er klassikere, og jeg prøver å få lest litt klassikere i løpet av året. Men i tillegg lånte jeg Elevation av Stephen King (som også er en tynn bok). Jeg hadde lest om den og noen sier den er veldig bra og andre at den er veldig dårlig. Så jeg er spent på hva jeg synes. Den er satt i Castle Rock, Maine, som så mye annet av det Stephen King skriver, men har ingen andre kjente karakterer med (som jeg vet om).

Boken handler om en mann som går ned i vekt, men han kan løfte hva som helst med seg på vekten uten at det veier noe (når han holder det) og uten at kroppen hans blir mindre.

«Anyting you take hold of has no weight?» Deidre said. «Is that really true?»
Scott thought about this. He had thought about it often, and sometimes it seemed to him that what was happening to him wasn’t a phenomenon but something like a germ or a virus.
«Living things have no weight. To them, at least, but-»
«They have weight to you.»
«Yes.»
«But other things? Inanimate objects?»
«Once I pick them up … or wear them … no. No weight.» He shrugged.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter