Tags

, , , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg en rydde og vaskedag. Skikkelig kjedelig, men nødvendig innimellom. Mannen min er avgårde og lager mat i et bryllup, så jeg kan gjøre hva jeg vil. Jeg regner med det ender opp med enten lesing eller dataspilling når jeg går tom for krefter for i dag.

Jeg skal lese the witch doesn’t burn in this one av Amanda Lovelace. Fordi jeg bare elsket den forrige diktsamlingen: the princess saves herself in this one. For dere som følger meg på Instaram (astridterese) har dere allerede sett dikt av Amanda Lovelace. Men jeg deler dem her likevel. Dette er de diktene jeg likte best i the princess saves herself in this one. Leser du dikt?

Denne bildekrusellen krever javaskript.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter