Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg gjort svært lite. Vi var ute og handlet litt, men det er også alt. Jeg har ikke en gang lest noe. Det er Tour de France og vi har sett på dem sykle den ant siste etappen. Det er alltid spennende. Og i kveld tror jeg vi skal se neste Marvel film i den kronologiske rekkefølgen. Det er litt gøy å se dem etter hverandre etter når handlingen utspiller seg.

I morgen har jeg tenkt å lese. Jeg har noen bøker jeg må levere tilbake til biblioteket, og jeg tenkte å se om ikke jeg kan få gjort det neste jobbvakt, som er på tirsdag. Noen av bøkene er manga, så de er lettleste. Men den romanen (eller novellen som er publisert i egen bok er nok det riktige) jeg må levere er også veldig tynn, den er bare på 79 sider. Men en bok veldig mange låner for tiden. Den heter Tre lys og er skrevet av Claire Keegan. Den er også laget film om, og heter da The Quiet Girl. Det er også den du får to smakebiter fra.

Tre lysVi kjører gjennom landsbyen Shillelagh, der faren min spilte bort den røde Shorthorn-kviga vår i et slag Førtifem, og videre forbi markedet i Carnew der mannen som vant kviga, solgte henne like etterpå.

«Pa,» sier jeg. «Trærne.»
«Hva er det med dem?»
«De er sjuke», sier jeg.
«Det er sørgepiler», sier han og rensker strupen.

InLinkz er litt ustabil i dag. Hvis du opplever at du ikke kan legge in link ser det ut til at det hjelper å vente litt.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter