Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag, lørdag, sitter jeg med pc’en på fanget og skriver på nyhetsbrevet for januar/februar. Det er mye som skal skrives og mange opplysninger som skal sjekkes, så det tar sin tid. Nå er mannen min og jeg innsatt som diakoner i kirken vår, jeg som omsorgsdiakon og han som diakon. Det betyr at jeg har fått nye oppgaver i kirken, så da blir det også ting å gjøre enkelte søndager. Som denne søndagen. Jeg husker ikke om jeg har fortalt det, men jeg er også blitt ringevikar på det lokale biblioteket, så plutselig dukker det opp en oppgave der og. Et mye mer aktivt liv enn jeg hadde for bare ett par måneder siden. Det er fantastisk.

SurvivorJeg leser innimellom, og litt får jeg lest. Om ikke så mye som i fjor. Nå holder jeg på med den siste boken i Pattenmaster serien av Octavia E. Butler. Jeg anbefaler den, den er virkelig bra. Fire av bøkene er utgitt om igjen og om igjen. Men denne ene, som jeg leser nå – Survivor, er ikke tatt med. Historien i den handler også om noe helt utenom serien, selv om den er satt i samme univers. Butler kalte den selv «min Star Trek roman». Den er ikke så god som de fire andre, men god nok til å leses til slutt.

Learn then. Don’t use your differences to isolate yourself. If we are not offended by them, why should you worry?

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter