Tags

, , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det har vært en tøff helg for mange, denne helgen. Jeg og mannen min har tilbrakt mye tid foran TV og sett på nyheter fra ulike nyhetskanaler. Det virket så utenkelig at det kunne bli krig i Europa, men nå er krigen en realitet.

Innimellom har jeg lest litt og sett serier. Det var godt at jeg ikke hadde noe viktig å gjøre denne helgen. I dag begynte vi på serien Fringe på HBO Max. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes enda, men jeg tor jeg kan komme til å se resten av serien. Jeg leser litt forskjellig og. Tegneseriene Saga og Head Lopper, krimbøkene til Lee Child om Jack Reacher og ett par fagbøker jeg plukket med meg på biblioteket sist. Det minner meg om at jeg så den nye Jack Reacher serien på Amazone Prime, den anbefales. Den er mye bedre enn filmene med Tom Cruise.

The Bad-Ass Librarians of TimbuktuI dag får du smakebit fra The Bad-Ass Librarians of Timbuktu and Their Race to Save the World’s Most Precious Manuscripts av Joshua Hammer, som jeg plukket med meg fra biblioteket kun basert på tittelen, uten å vite noe om den (utenom at det er en sann historie).

acceptance of charity from thieves and oppressors is the equivalent of abetting their crimes, and that the duty of alms giving belongs to everyone who possesses a minimum degree of wealth, not just aristocrats

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter