Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Denne helgen har vi besøk av barnebarnet vårt og ser Harry Potter filmene på nytt igjen. Vi ser vanligvis film sammen når han er på besøk. Og denne helgen hadde han lyst til å se Harry Potter. Vi er nå på film nummer 4. Det er lenge siden sist, så det var et koselig gjensyn.

Wild SeedJeg leser også litt mens han spiller dataspill, og akkurat nå leser jeg den første boken i Pattenmaster serien av Octavia E. Butler; Wild Seed. De sto på utstillingshyllen i det lokale biblioteket og så såpass spennende ut at jeg tok dem med hjem. Det er tilsammen fire bøker, og jeg holder på med den første. Bak på boken står det:

It began when two immortals meet in an African forest.

Det fortsetter: Doro is an entity who changes bodies like clothes, killing his hosts by reflex or design. He fears no one until he meets Anyanwu. Anyanwu is a shapeshifter who can absorb bullets and heal with a kiss and savage anyone who threatens her. She fears no one until she meets Doro. Together they weave a pattern of destiny (from Africa to the New World) unimaginable to mortals.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter