Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg håper dere fant veien til Lesekunst sist helg. Det var veldig deilig å få hjelp med smakebitene når jeg er på reise. I løpet av helgen jeg var borte ble jeg innsatt som redaktør for nyhetsbrevet På reise med Misjonsbefalingen. Det betyr at det er jeg som er ansvarlig for nyhetsbrevet og at jeg har fått endel ansvar i forhold til sosiale medier. Det er veldig spennende! Her en dag gjorde jeg mitt første intervju, og det er både kamera og diktafon på vei til meg. Jeg vil også måtte reise endel i fremtiden, både for å gjøre intervju og å ta bilder. Men jeg vil få hjelp med å beskrive de ulike møtehelgene med dem som er der. Jeg må ikke reise hver helg.

Det har ikke blitt så mye lesing på meg i det siste, men litt leser jeg. Nå har jeg dratt frem Boken med glemte navn av Kristin Harmel. Den høres veldig spennende ut, så jeg håper å få begynt på den smart.

Smakebiten er fra begynnelsen:

Boken med glemte navn«Seksti år etter annen verdenskrig sluttet, forsøker en tysk bibliotekar å gjenforene bøker som ble tatt som krigsbytte, med de rettmessige eierne.» erklærer overskriften, og jeg føler trang til å skrike ut til mannen på bildet at jeg er den rettmessige eieren til boken han står med – det falmede, skinninnbundne bindet som flasser nederst i høyre hjørne, boken med den forgylte ryggen og tittelen Epitres et Evangiles. Den tilhører meg – og Rémy, en mann som døde for lenge siden, en mann jeg har sverget på at jeg aldri ville tenke på igjen.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter