Tags

, , , , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg håper det står bra til hos dere alle sammen! Her er det stille og rolig. Jeg har brukt dagen i dag til å lese, og til å handle litt. Og ikke minst til å kose med hunden min. Jeg var innom på de to gjenbruksbutikkene vi har her og fant litt forskjellig jeg skal bruke til å lage en koselig krok ute. Det er på tide å tenke på hvordan jeg vil ha det på utsiden, selv om det er fryktelig kaldt og ikke tid for å sette seg ut enda. Jeg liker å lage en lesekrok med litt pynt rundt meg. Jeg skal dele et bilde når det er helt ferdig. Jeg fant også noen bøker, selvfølgelig. Men det var bøker jeg lette etter, så jeg rettferdiggjør for meg selv at jeg drar enda mer bøker inn i huset, når jeg har så mange jeg enda ikke har lest.

Jeg så igjennom noen bøker på Kindelen min i dag, og fant Odd Hours av Dean Koontz. Bok 4 i serien om Odd Thomas. Der hadde jeg streket under endel tekst og velger å dele noe av den med dere i dag. Jeg er midt i mellom to bøker akkurat nå, så da var det bedre å dele ett par sitat jeg virkelig liker.

Odd ThomasI am no theologian. I would not be surprised, however, if Heaven proved to be a cozy kitchen, where delicious treats appeared in the oven and in the refrigerator whenever you wanted them, and where the cupboards were full of good books.

Edmund Burke provided the answer in 1795: The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing. I would only add this: It is also essential that good men and women not be educated and propagandized into believing that real evil is a myth and that all malevolent behavior is merely the result of a broken family’s or a failed society’s shortcomings, amenable to cure by counseling and by the application of new economic theory.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter