Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg jobbet med å få de siste nye bøkene lagt inn på Library Thing. Jeg kjøpte endel bøker på bruktbutikken både denne og sist uke, og for å holde orden på hva jeg har i bokhyllene legger jeg alt inn på denne nettsiden. Der har jeg oversikt over alt som er i bokhyllene, samtidig som det følger med en app på mobilen. Når jeg da er på bruktbutikken kan jeg slå opp i appen for å se om jeg har boken fra før. Det er super praktisk!

Jeg fant flere av romanene til Tore Renberg i går, bøker jeg virkelig har lett etter. De var til og med innbundet. Jeg er ikke så nøye på hardback/paperback, men det er klart de første holder seg fine lenger. Jeg leser så mye at jeg ikke kan kjøpe alt jeg skal ha på bokhandelen, så da er biblioteket og brukthandelen til stor hjelp.

Boken jeg har smakebit fra i dag har jeg imidlertid fått som leseeksemplar fra forlaget. Det setter jeg veldig pris på. Den er en novellesamling av Haruki Murakami som heter Første person entall. Smakebiten er fra begynnelsen.

Første person entallNå skal jeg fortelle om en kvinne. Det vil si, jeg vet så og si ingenting om henne. Jeg husker hverken hvordan hun ser ut eller hva hun heter. Antakelig husker hun heller ikke hva jeg heter eller hvordan jeg ser ut. […]
«Jeg roper kanskje navnet på en annen når jeg kommer, går det greit?» spurte hun. Vi lå nakne under dyna.
«Det går sikkert greit», sa jeg. Jeg var ikke helt overbevist, men såpass burde jeg vel tåle. Det var jo bare et navn. Et navn forandrer vel ingenting?

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter