Tags

, , , ,

Smakebit på søndagGod palmesøndag og velkommen til nye smakebiter!

På fredag kom barnebarnet vårt på påskeferie, så denne helgen har vært full av Star Wars og Harry Potter. (Vi ser filmene og leser Harry Potter). Det er ganske strenge regler for hvor mange vi kan være sammen med, og mye av det vi hadde tenkt å gjøre er stengt. Så da får vi finne på morsomme ting hjemme. Vi skal nok ut og gå tur, men det må bli mellom regnbøyene. I dag bakte mannen min vannbakkels (vattenbrickor) som vi spiste med krem. Det var virkelig godt. En får gjøre slike ting når det ikke er så mange andre ting å gjøre.

Jeg liker å lese klassisk krim i påsken. Så i år valgte jeg meg ut Døde menn går i land av Andre Bjerke. Den kom fra biblioteket i en samleutgave med tre andre, (Nattmennesket, Tryllestaven og Hobby-detektiven) så nå har jeg mye «gammel» krim å glede meg til i påsken. (Døde menn går i land ble opprinnelig utgitt i 1947).

Det er vanskelig å finne en smakebit i krim, så jeg har valgt ett par setninger fra begynnelsen:

påskeDenne historien utspiller seg i de gode, gamle dager, da ondskapen – efter manges mening – enda ikke var kommet definitivt inn i verden. Iallfall ikke i dette uskyldens og Lysholmsakevittens utvalgte land, Norge.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter