Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter.

I dag skal du få en smakebit fra den siste tegneserien jeg leste. Så mye annet har jeg ikke fått med meg denne uken. Jeg har vært en tur på sykehuset med galleblærebetennelse, og jeg er fremdeles ganske tufs. Jeg ligger i senga og spiser antibiotika og smertestillende.

Jeg har lest Snow, Glass, Apples av Neil Gaiman. Han tar eventyr og snur litt på dem. Denne handler om Snøhvit, men fra dronningens perspektiv. Her er hun god og Snøhvit er vampyr. Det er virkelig underholdende. Tegningene er laget av Colleen Doran. De er utrolig vakre. Jeg har bestilt flere tegneserier hun har tegnet på biblioteket. Jeg falt helt for stilen hennes.

Dette er øyeblikket vi skjønner Snøhvit er vampyr (Hvis du klikker på bildet blir det større – høyreklikk og velg vis bilde):

snøhvit

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter