Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Vi er så heldige at vi har besøk av barnebarnet vårt nå i påsken, og akkurat nå har han satt på filmen To tårn, den andre filmen i Ringenes Herre universet. Vi så den første i går. Det var en stund siden sist. Men jeg har hvertfall sett dem ti ganger. Så jeg trenger ikke akkurat følge med hele tiden. I går fikk jeg boken Before Mars av Emma Newman i posten fra The Book Depository, så den har jeg sittet og lest i dag. Den er like god som de to første i Plantetfall serien (dette er bok 3). Heldigvis kan vi bestille bøker hjem slik situasjonen er nå. Men jeg har også godt med uleste bøker i bokhyllene så jeg prøver å lese litt av det jeg ikke har lest før. Jeg holder for eksempel på med Song for Eirabu av Kristine Tofte.

Langsomt lukker jeg dørenSøndag tenkte jeg at jeg skulle lese Langsomt lukker jeg døren av Linda Olsson (Etter jeg er ferdig med Before Mars). Den fikk jeg fra forlaget for ikke så lenge siden. Det ser veldig fin ut. Det står på baksiden «Er det mulighet  å finne tilbake til seg selv etter at tragedien har rammet? Og tør man å bli glad i andre mennesker på nytt?» Det høres ut som en tøff og vond historie, men muligens også full av håp. Jeg håper det skal bli så fint vær at vi kan gå ut en liten tur, kanskje til og med grille litt, og så regner jeg med at vi ser den siste filmen, Atter en konge. På mandag starter vi nok på Hobbiten.

Jeg fant beskrivelsen av den type bokhandel jeg elsker:

«Den blå bokhandelen» der er helt fantastisk. Den strekker seg over flere bygninger som er forbundet med trapper. Det er halvetasjer og kriker og kroker og uventede, nye rom overalt. Det er lett å gå seg vill i den litterære labyrinten. Ikke det at det hadde bekymret meg.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter