Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Denne uken er barnebarnet vårt her. Alle skoler er jo stengt og da er det greit å være litt avlastning. Vi har spilt spill og hatt hjemmeskole og det har vært veldig hyggelig. Han heter Sebastian, og elsker å spille Minecraft. Så endel tid, spesielt mens mannen min har vært på jobb, har Sebastian brukt pc’en min til å spille spill og jeg har lest. I går og i dag har jeg brukt tid på After Atlas av Emma Newman. Bok to i Planetfallserien. Den er helt fantastisk. I morgen skal jeg begynne på Slutten av Mats Strandberg, og så har jeg lyst til å lese Song for Eirabu av Kristine Tofte etterpå.

Jeg har mange uleste bøker i bokhylla mi, så selv om biblioteket er stengt så har jeg mer enn nok å lese. Av en eller annen merkelig grunn driver jeg mot science fiction og dystopier. Det er kanskje ikke så rart slik samfunnet er rundt oss, men om det er det lureste å lese akkurat nå er jeg ikke sikker på. I tillegg til de jeg har nevnt så leser jeg også Daudmannaland av Terje Sander på telefonen og Tjenerinnens beretning av Margaret Atwood i Elidas lesesirkel. Så det ble mye i samme sjanger på en gang.

Smakebiten skal du få fra Slutten av Mats Strandberg som jeg regner med mange av dere har lest?

SluttenPresidentens tale bekrefter det alle fornuftige mennesker allerede har forstått i sommer. De siste beregningene er gjort. Nå er det ikke lenger noen tvil. Om en drøy måned er det virkelig slutt. Vi har til og med klokkeslett. 16 september, 04.12 om morgenen (svensk tid), kommer kometen Foxworth inn i jordens atmosfære- Luften under den blir ti ganger varmere enn solens overflate. Alt i kometens vei kommer til å bli tilintetgjort allerede før den slår ned utenfor nordvestkysten av Afrika, i nærheten av Kanariøyene.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter