Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag, lørdag, har vært en nydelig dag. Etter mange regnværsdager i juni fikk vi sol og varme. Det passet utmerket fordi det var Nærbø-dagene (lokal festival på stedet jeg er fra). Jeg gikk rundt sammen med søsteren min og traff mange kjente. Jeg brukte ikke så mye penger, men det var gøy likevel, (eller kanskje nettopp derfor). Mannen min ble igjen hjemme og malte huset. Jeg misunnet han ikke!

Jeg fikk en veldig god beskjed i dag. Forlaget Cappelen Damm hadde en konkurranse på Instagram hvor man kunne vinne de fire første Elling-bøkene (av Ingvar Ambjørnsen) og jeg vant! Jeg har ikke lest bøkene, så det passet meg utmerket. Nå må jeg bare skaffe meg den nyeste boken (som kommer ut i år), så kan jeg lese dem alle i rekkefølge.

Boken jeg har valgt som min smakebit er En halv gul sol av Chimamanda Adichie. Den er mitt valg for juni i Elidas lesesirkel. Vi leser en bok som er nevnt i boken 1001 bøker du må lese før du dør hver måned ut fra spesifikke kategorier. Jeg har lenge ønsket å lese bøkene nevnt i denne boken (jeg vill aldri nå og lese alle), så jeg bruker enhver god anledning på å lese dem.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter