Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Sist uke hadde vi nydelig vær her jeg bor og vi ville helst bare være ute, mens de siste dagene har det vært så mye vind at vi bare vil være inne. Det passer som regel godt sammen med lesing, men jeg har vært veldig travel denne helgen, så jeg har ikke fått lest noe. Jeg har lånt ett par bøker på ulike apper på telefonen min, men føler jeg må låne dem om igjen og om igjen fordi jeg ikke får lest dem i tide. Noen må jeg til å med stå i kø på før jeg får låne dem igjen. Det betyr at jeg ikke er nok engasjert i bøkene, tror jeg.

Derfor valgte jeg meg en ny e-bok på eBokBib, i håp om at jeg skal få lese den ferdig. Stavanger stories av Terje Torkildsener første bok av to og inneholder fjorten fortellinger om liv og død.

Døden viser ingen nåde. Han kan komma kva tid som helst, til kva tid som helst, til kven som helst. Passera forbi og setja ein strek mellom før og etter. For Døden forandrar alt. Først og fremst for den som blir borte sjølvsagt, men også for oss som blir igjen. Me som mistar nokon som står oss nær. Du blir aldri den same igjen etter eit møte med Døden.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter