Tags

, , , , , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Denne helgen har barnebarnet mitt vært her og da er dagene litt anderledes enn andre helger. Ikke minst blir det mindre lesing. Blant annet fordi vi også driver med med Geocaching, en perfekt måte å få både barn og voksne ut av huset på. Det lille jeg har lest har vært i dagens smakebitbok og The bus driver who wanted to be God & other stories, som jeg fikk tips om Fortellinger fra indre bypå Snapchat. Den inneholder er korte noveller av den israelske forfatteren Etgar Keret.

Mest tid har jeg altså brukt på å lese i Fortellinger fra indre by av australske Shaun Tan. Han skriver og tegner fantastiske bøker som jeg er veldig glad i. I denne er det færre tegninger i enn det bruker være med korte og lange sekvenser med tekst innimellom. Noen ganger bare små dikt. I baksideteksten står det at Tan med denne boken «undersøker dyr og menneskers natur og sameksistens«.

Fortellinger fra indre by

Der pengene samler seg, gjør duene det samme. De flokker seg rundt finanssentre som horder av regnskapsførere i smarte grå frakker og glitrende krager, med skinnende øyne, struttende, nikkende, smettende målrettet mellom de skatte-svarte hælene til forretningsbankierer som tuskhandler hvert våkne minutt for et godt utbytte.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter