Tags

, , , , ,

<a href="https://pixabay.com/users/995645/">995645</a> / PixabayGodt nytt år! I dag er det den første dagen av det nye året og dagen for å sette seg noen lesemål for 2019. Jeg bruker ikke å sette meg så veldig mange bestemte mål fordi jeg ikke er så flink til å oppfylle dem. Silje har på Snaplioteket snakket om å være listeleser eller ekornleser og jeg er nok det siste. Å være ekornleser betyr at en hopper fra bok til bok, impulsivt og etter innfallsmetoden. En klarer rett å slett ikke være så strukturert som listeleserne. Derfor bruker jeg sette meg mål i tall heller en i bøker.

Som i fjor vil jeg prøve å lese 200 bøker. Det gikk fint i 2018 og ikke i 2017. Så jeg er optimistisk for 2019. Av de 200 vil jeg gjerne at 50 skal være tegneserier og 12 1001-bøker. Jeg vil gjerne også at 30 skal være e-bøker og 5 lydbøker. Jeg prøvde meg på 10 lydbøker i fjor og klarte 2, så det er helt klart jeg må senke det målet. Jeg leste 34 tegneserier og 32 e-bøker. Så de målene ser ut til å kunne være mulig å gjennomføre.

Målet med 1001-bøker er todelt. Jeg liker å lese klassikere og har i flere år hatt en liste over bøkene du finner i boken 1001-bøker du må lese før du dør her på bloggen. Jeg har prøvd å lese bøker fra den listen. Dette året har Elida på My first, my last, my everything laget til en lesesirkel for 1001-bøker. Der vil jeg være med. Elida har laget 12 kategorier en skal finne bøker fra, istedenfor å velge ut 12 spesifikke bøker. Det tror jeg er veldig lurt.

Målet for bloggen er absolutt å skrive mer. Jeg studerer på Universitetet i Agder og har hatt økende helseutfordringer. Det har gjort det vanskelig å finne overskudd til å skrive. Jeg vet ikke om dette året kommer til å bli så mye bedre, men jeg satser likevel å kunne ta av det overskuddet jeg har og bruke på bloggen. Jeg blir inspirert av å følge med på snaplioteket på snapchat og instagram og å følge andre blogger. Også på instagram. Jeg vil gjerne prøve å bli flinkere til å ta bilder av bøker, det blir likevel mål to – etter bloggen.

Ønsker deg et riktig godt Nytt År!

<a href="https://pixabay.com/users/geralt/">geralt</a> / Pixabay