Tags

, , , , , ,

<a href="https://pixabay.com/users/Free-Photos/">Free-Photos</a> / PixabayGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det er snart nytt år og jeg prøver å få lest ferdig noe av det jeg har begynt på i 2018. Av og til starter jeg på bøker jeg ikke får lest ferdig med en gang, og noen ganger tar det lang tid før jeg får fullført dem. Akkurat nå er det En vis manns frykt av Patrick Rothfuss og Dust av Hugh Howey som har stått lengst i hylla. Men ingen av dem nådde opp i konkurransen om å få fullføre leseåret. Jeg liker statistikken til Goodreads over leseåret som har vært.Og der ser jeg også at jeg trenger å fullføre juleheftet Juleroser som jeg hadde smakebit fra for to uker siden. Det er tradisjon med julehefter fra noen av de norske forlagene. Jeg vet ikke om svenske forlag gir ut julehefter? Jeg liker dem og du skal få smakebit fra Barnas Juleroser fra samme forlag som gir ut Juleroser for voksne (Samlaget). Smakebiten er fra «Piken med svovelstikkene» av H.C. Andersen:

Da morgenen kom, satt den lille piken i kroken ved huset med røde kinn, med smil om munnen – død, frosset i hjel den siste kvelden i det gamle året. Nyttårsmorgenen gikk opp over den døde piken, som satt der med alle de utbrente svovelstikkene.

Smakebit på søndag


GODT NYTT ÅR!