Tags

, , ,

<a href="https://pixabay.com/users/guvo59/">guvo59</a> / PixabayRiktig god lille julaften og fjerde søndag i advent!
I dag finner du smakebitene hos Flukten fra virkeligheten.

Jeg er i bilen på vei til juleferie hos svigermor, men som alltid har jeg tilbrakt litt tid foran pc-en på lørdagskvelden og funnet en smakebit til deg. Jeg håper jeg får tid til å se på din smakebit og, men det må bli i kveld. Etter at jeg har kommet frem.

Smakebiten min kommer fra boken En dag i desember av Josie Silver. Det er en juleroman som jeg skal lese nå i julen. Jeg synes det er så koselig å lese slike romaner, eller bøker, akkurat i juledagene. Selv om kjærlighetsdelen av dem kan være «to much» til tider.

Min beste venninne tror hun er en slags Kirsten giftekniv, og allerede på universitetet fikk hun meg til å date noen typer. Den første, Mark, eller var det Mike, dukket opp i løpeshorts midt på vinteren og brukte hele middagen på å få meg til å la være å velge mat som ville kreve mer enn en treningstime på trening å få av seg igjen. Jeg er dessert-typen, det aller første jeg ville fjerne fra menyen, var Mark. Eller Mike.

Fra forlaget:
Laurie er temmelig sikker på at kjærlighet ved første blikk ikke forekommer i virkeligheten. Det er bare på film slikt skjer, ikke sant? Men så, gjennom en duggete bussrute en snøfylt desemberdag, ser hun mannen hun instinktivt skjønner er DEN ENE. Øynene deres møtes og det oppstår et øyeblikk av ren magi før bussen hennes kjører ut fra holdeplassen igjen. Laurie tror ikke hun noen sinne vil se mannen igjen. Men på julefesten deres året etter, blir hun presentert for bestevenninnens nye kjæreste. Og der står han, selvfølgelig, mannen hun så fra bussen. Jack. Laurie er bestemt på at det ikke kan bli de to. Men hva om skjebnen har andre planer? Hva om en dag i desember faktisk kom til å endre alt?

En dag i desember er den hjertevarmende og intenst rørende kjærlighetshistorien du har ventet på og ønsker å forsvinne inn i for alltid.

<a href="https://pixabay.com/users/cegoh/">cegoh</a> / Pixabay