Tags

, , , , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Denne helgen skal vi en tur til Sandefjord, hvor mannen min kommer fra. Han skal på reunion og jeg vil besøke svigermor. Det er en ganske lang og kjedelig kjøretur fra Bryne til Sandefjord. Dess mer moderne og oppgradert veiene blir, dess mer kjedelige er de å kjøre på. Hvertfall gjelder det for veien som går forbi Kristiansand.

Jeg liker å lese på reise, men det blir kjedelig for mannen min om jeg leser i bilen. Så da får jeg vente med boken til jeg skal legge meg. Jeg leser alltid litt på sengen. Akkurat nå er boken Butcher’s crossing av John Williams. Jeg elsket Stoner av denne forfatteren og falt også for Augustus som jeg leste i sommer. Jeg synes det er imponerende å skrive en interessant og engasjerende bok om en gammel romersk keiser. Og det klarer Williams.

«Hør her, gutt. Jeg gikk i din fars kirke fordi jeg tenkte jeg kanskje ville treffe noen som kunne gi meg en bedre jobb, og av samme grunn begynte jeg å gå på de små møtene faren din holdt. Halvparten av tiden skjønte jeg ikke engang hva de snakket om.» Han sa bittert: «Jeg bare nikket til det folk sa. Uten at det hjalp meg på noen som helst måte.»