Tags

, , , ,

Jeg fikk hjem en strikkebok med klær til gutter mellom 0 og 12 fra Vega forlag. Boken er skrevet av Tina Hauglund og heter Lille bolle. Jeg tenkte først og fremst på klær til barnebarnet mitt og her er det mye å velge mellom. Forlaget skriver: Er du lei av tradisjonelle «guttefarger» og strikkede klær som er for fine til å brukes? Denne boken inneholder 40 lekre oppskrifter på drakter, bukser, jakker, gensere, skjerf og luer til gutter. Alle plaggene har et tidløst design og en passform som barna vil elske! Kos deg med å strikke gode bruksklær til enhver anledning, i både duse og mer kraftige farger.

Jeg falt for en jakke som heter Eikejakke (bilde under). Den kan strikkes i størrelser fra 9 måneder til 8 år.

Men også Sofiegenseren var vakker. Den har mønsterbeskrivelse fra 1 til 10 år. Jeg liker virkelig de ulike genserne, jakkene, draktene osv. Det eneste er at jeg synes klærne er for mindre barn. Det kunne vært flere mønstre for skolegutter.