Tags

, , , ,

I morgen starter ferien min og det blir nok litt stille på bloggen mens jeg er borte. Vi drar tidlig, tidlig i morgen til Korfu. Der skal vi være en uke før vi drar til Albania i en uke. Jeg er nettopp ferdig med eksamen så jeg ser frem til å ha ferie nå. Det er godt vi har to sønner som kan passe på huset og hunden mens vi er borte. Da kan jeg overlate alt til dem og bare ha ferie!

Men en liten smakebit må jeg få til før ferien begynner. Flere smakebiter finner du hos Flukten fra virkeligheten. Jeg leser om igjen The Dark Tower av Stephen King. Jeg har lest serien flere ganger på norsk, men denne gangen leser jeg bøkene på engelsk. Jeg liker dem like godt på begge språk, så de er fremdeles mine favorittbøker. Smakebiten er fra nummer 5; Wolves of the Calla (Men jeg må forklare først at Det mørke tårn-bøkene går ut over bare en sjanger og passer i alle de sjangrene Roland og Eddie snakker om:

Fra forlaget:
Roland Deschain and his ka-tet are bearing southeast through the forests of Mid-World on their quest for the Dark Tower. Their path takes them to the outskirts of Calla Bryn Sturgis. But beyond the tranquil farm town, the ground rises to the hulking darkness of Thunderclap, the source of a terrible affliction that is stealing the town’s soul. The wolves of Thunderclap and their unspeakable depredation are coming. To resist them is to risk all, but these are odds the gunslingers are used to. Their guns, however, will not be enough….

Her er traileren til filmen fra disse bøkene: