Tags

, , ,

Det er en ny søndag og nye smakebiter hos Flukten fra virkeligheten.

I dag har jeg tilbrakt noen timer på Oslo legevakt, en ny opplevelse Men jeg hadde heldigvis husket å ta med bok! Det ble noen timer før legen konstantere bihulebetennelse og heldigvis ga meg noen medisiner. Jeg er i Oslo på grunn av skolen, og igang med eksamen. Gruppeeksamenen er overstått, nå venter to individuelle eksamener, og jeg behøver det overskuddet jeg kan finne.

Boken jeg leser er The Waste Lands av Stephen King. Den er bok 3 i serien The Dark Tower. En serie jeg har lest flere ganger før og som jeg er veldig glad i, men som jeg ikke har klart å skrive så mye om. Det er ofte det aller vanskeligste å skrive om det en liker best. Her er en liten smakebit (det er to som snakker sammen):

«I was just thinking about how stupid some people can be – you put them in a room with six doors, they’ll still walk into the walls. And they have the nerve to bitch about it.»
«If you’re afraid of what might be on the other side of the doors, maybe bouncing off the walls seems safer.»

Fra forlaget: The Waste Lands is the third volume in Stephen King’s epic Dark Tower series. The Dark Tower is soon to be a major motion picture starring Matthew McConaughey and Idris Elba, due in cinemas July 28, 2017. In the third novel in King’s epic fantasy masterpiece, Roland, the Last Gunslinger, is moving ever closer to the Dark Tower, which haunts his dreams and nightmares. Pursued by the Ageless Stranger, he and his friends follow the perilous path to Lud, an urban wasteland. And crossing a desert of damnation in this macabre new world, revelations begin to unfold about who – and what – is driving him forward. A blend of riveting action and powerful drama.