Tags

, , , , ,

Det er en nydelig søndag på Sørlandet og jeg tror deler av den må nytes utendørs. Men først blir det blogging og smakebiter hos Flukten fra virkeligheten.

Jeg leser litt for mange bøker på en gang akkurat nå, men det er vanskelig å ikke begynne på bøker jeg har gledet meg til. Som Tørst av Jo Nesbø, for eksempel. Jeg liker Harry Hole bøkene og gledet meg til å finne ut hva denne handler om. Det skal jeg ikke fortelle deg, for jeg tenker det er flere enn meg som gleder seg til akkurat det, og som gjerne vil finne det ut selv.

Jeg så at den allerede er kommet ut på svensk, så dere i vårt naboland skal slippe å gå og vente så lenge. Det sier endel om hvem som har skrevet den og hvilken bok det er både at første opplaget er på 300 000, og at den blir oversatt med en gang.

Smakebiten er derfor ingen spoiler, men likevel litt lang. Den beskriver en Tinder-date og en bartender som har sett det hele før: