Tags

, , , , , , ,

Smakebit på søndagMidt i november og sliten etter en lang dag på jobb i går og fredag, og torsdag, og … Jeg har også vært i Oslo denne uken. Blant annet på utdelingen av Bokhandlerprisen, det var virkelig en fin opplevelse. Jeg er heldig som får oppleve litt Oslo-liv, nå når jeg pocket-book-of-versegår på skole der. Men det er også veldig fint å komme hjem til den bitte lille byen jeg bor i. De første antydningene til julepynt var hengt opp og jeg gleder meg til neste uke da huset vår også skal få på seg advents-kjolen. Men i dag skal jeg slappe av, glede meg over bloggere og smakebiter, og lese fantasy. Det burde være god avslapping. Smakebitene finner du samlet hos Flukten fra virkeligheten.

Jeg fant frem en liten bok som heter The pocket book of verse. Det er en liten, gammel (fra 1940), pocket som jeg tror svigermor brukte på lærerskolen. Jeg plukket den ut av en pose som skulle til en bruktbutikk. Det er en nydelig samling av mange kjente dikt, og så nyter jeg  lese svigermors små antegninger i margen. I dag har jeg valgt å i deg smakebit fra boken med diktet «Stopping by woods on a snowy evening» av Robert Frost.

whose-woods

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre