Tags

, , , , , , , , ,

Smakebit på søndagJeg har jobbet som en helt denne uken, 6 dager og mange timer. Så i dag var det godt det var søndag. Vi jobber mye begge to, så jan-erik-volddet er ikke så mange timene vi har kvalitetstid, hvis man kan kalle det for det. Men i dag har vi spist egg og bacon og hatt en lang og fin frokost sammen. Så løper han på jobb, og jeg skal jobbe med litteraturhistorien. Jeg leter etter, og skal skrive om, 3 nordiske forfattere fra perioden mellom 1905 og 1945. Så her vil jeg gjerne ha litt hjelp av mine svenske venner (og mine norske) Kan dere gi meg navn på svenske forfattere, fra den perioden som dere synes jeg skal skrive om? (Jeg trenger også gode tips til danske forfattere om noen kommer på noen de liker).

Det er søndag og smakebiter fra hva bloggere leser, du finner dem hos Flukten fra virkeligheten. Smakebiten min i dag er fra boken Norsk Litteraturhistorie og dere får her litt av det den sier om poeten Jan Erik Vold:

metaforen-sitat-norsk-litteraturhistorie

Bølge av Jan Erik Vold

Bølge av Jan Erik Vold

 

Lagre

Lagre