Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

humble-bundle-dr-who

De fleste som kjenner meg vet at jeg er stor tilhenger av TV-serien Doctor Who. Vel, kanskje det synes her på bloggen og. Samtidig prøver jeg å bruke penger på dem som trenger det, som SOS-barnebyer og Amnesty, for eksempel. Det betyr at Humble Bundle er et konsept for sånne som meg. Jeg har skrevet om det før, HER. Da handlet det om Neil Gaiman.

Men denne gangen handler det om Dr Who.

dr-who-bundle-2

Humble Bundel er et digitalt distribusjonsnett for dataspill, og en internettside som driver med veldedighet. I begynnelsen var det slik at du kjøpte en liten pakke dataspill og så bestemte du hvor mye du ville betale og hvor mye av pengene som skulle gå til siden, til spillutvikleren og til veldedighet. Men de voks seg raskt større og tilbyr nå også tegneserier, bøker og spill til mobiler. Konseptet er det samme uansett hva du kjøper. De fleste av pakkene er tilgjengelige i to uker. Men de har utviklet en nettbutikk hvor du kan få kjøpt noe av det som legges ut som pakker. (I oktober 2015 var det totale beløpet de hadde tjent inn til veldedigheter over 65 millioner amerikanske dollar).

Sist kjøpte jeg en mengde rare ting skrevet av Neil Gaiman. I går kjøpte jeg 24 Doctor Who tegneserier. Jippi! Pengene går til BBC Children in need.

Jeg har ikke fått begynt å lese i tegneseriene enda siden jeg egentlig skriver oppgave til skolen. Det er godt med fem minutt pause av og til, så nå har jeg tatt meg en kopp kaffe mens jeg skriver dette. Jeg gleder meg spesielt til å lese om den 10. doctoren, siden han er min favoritt (spilt av David Tennant). Men alle dokterne er fine på sin måte, synes jeg. Selv om jeg ikke har begynt å lese dem måtte jeg finne et bilde å dele med deg. Det er fra det 11. nummeret om den 10. doctoren.

the-tenth-doctor-number-11

Jeg er sikker på at hvis du har en liten nerd i deg så vil det komme pakker for deg og. Nederst på denne siden kan du skrive deg opp på nyhetsbrev. (Det er slik jeg får rede på de ulike «bundelene»). Det er en fin måte å kombinere det med å være fan, med det å hjelpe andre.

Lagre