Tags

, , ,

Smakebit på søndagDet er en ny, kald og fin vintersøndag og på tide med en smakebit hos
Fukten fra virkeligheten.

I tillegg til at det har kommet en god del snø på Sørlandet, er det også ganske så kaldt. Jeg har hund og må gå tur med den, så superundertøy er en veldig fin ting. Men inne, der liker jeg best å ha fyr på peisen, et godt, mykt teppe og en bok.

Jeg leste ferdig en bok i går og har ikke begynt på en ny, men så kom jeg på at jeg har en bok på Kindelen jeg ikke er ferdig med. Jeg hadde lest seks kapitler, men det er så lenge siden at jeg må lese dem om igjen. Boken heter Up Close og er skrevet av danske Henriette Gyland, på engelsk. Den er første bok i serien «Twist in the tale» Gyland bor i England og skriver på engelsk. Jeg tror Up Close er en bok jeg har funnet på en smakebit.

Jeg begynner på nytt med prologen, og der står det:

Up closeThrough a pair of binoculars, the watcher saw the old lady’s bedroom light come on. Her curtains were drawn, but when she stumbled on to the landing, her white nightgown flapping around her like a ghostly shroud, she was clearly visible for a moment. Another light appeared, this time in the bathroom, and it stayed on for ages.
Die, thought the watcher. Why don’t you just die?

Fra forlaget:
A romantic suspense story in the tradition of Hitchcock which won the New Talent Award at the 2011 Festival of Romance.