Tags

, , , , , , , , , ,

I dag har jeg vært på strikkekafé og en tur innom biblioteket for å levere et lass bøker. Da jeg kom hjem fant jeg Guder og monstre i postkassen og da jeg ikke enda har lest Støv og stjerneskinn får disse to bli mine bøker på vent i dag.

Jeg har lest Mørk engel. Forresten kan det være greit å si at alle disse tre er skrevet av Laini Taylor og er en fantasy trilogi som heter Ønskemesterens datter. Mørk engel var virkelig bra og jeg koste meg med den, men av en eller annen grunn kom jeg ikke igang med Støv og stjerneskinn. Selv om jeg har lest på Bokelskere at noen likte bok 2 bedre enn bok 1. Nå må jeg hvertfall sette i gang og lurer på om jeg skal ta bøkene med meg til rehabiliteringssenteret jeg skal dra til i neste uke. Da har jeg ikke så mange bøker å velge i og må lese det jeg tar med. Jeg har også tenkt å ta med En vis manns frykt av Patrick Rothfuss fordi jeg er kommet ca halvveis i den før det stoppet opp. Det er en fin plan å ta med seg ting man trenger å få lest.

Støv og stjerneskinnGuder og monstreEn vis manns frykt

 

 

 

 

 

 

 

 

Støv og stjerneskinn og Guder og monstre handler om Karou. Hun er halvt kimære og halvt engel hvis jeg husker riktig, og disse to gruppene kjemper mot hverandre. I Mørk engel møtte hun engelen Akiva og disse to står på hver sin side i en gammel krig som blusser opp igjen. Så mye er det jeg husker. Og at Karou har blått hår.

En vis manns frykt er bok nummer to i Kongedreperkrøniken og handler om Kvothe. Han jobber nå som bartender og forteller livshistorien sin til en krøniker. Den innebærer mange fantastiske elementer, en dyktig musiker og en mann som utfordrer autoriteter. Den første boken; Vindens navn var fantastisk og egentlig synes jeg En vis manns frykt også er det så langt, men det stoppet bare litt opp for meg. Kanskje fordi boken er kjempetykk.