Tags

, , ,

Boken på ventI dag inviterer Beathes Bokhylle på Boken på vent – blogghopp.
Så nederst i dette innlegget og hos Beathe, vil du finne flotte bøker på vent.

Denne helgen har jeg virkelig fått lest endel, og dermed også kommet litt lenger i ventebunken. Det var deilig å få lest ett par av de som jeg har ligget her lenge. Nå gjelder det også å få skrevet om dem før jeg glemmer hvordan de var!

Min bok på vent i dag er nok ingen overraskelse. Jeg har lest ganske så mange Murakami bøker i det siste, det vil si at jeg hadde lest Kafka på stranden og Elskede Sputnik fra før. Og i det siste har jeg lest 1Q84, Blindepilen og den sovende kvinnen, Etter skjelvet og Trekkoppfuglen. Den neste jeg har tenkt å lese er Norwegian wood.

Norwegian woodFra forlaget:

Toru Watanabe er 37 år, men når han hører den gamle Beatles-sangen «Norwegian wood» på flyplassen i Hamburg, husker han med en gang studiedagene i Tokyo på slutten av sekstitallet. Det er studentopprørets tid, men Watanabe er ingen aktivist; han går på forelesninger, leser romaner, jobber i en platebutikk og forelsker seg

 

 

[inlinkz_linkup id=444353 mode=1]