Tags

Smakebit på søndagI dag fikk Mari fra Flukten fra virkeligheten problemer med bredbåndsmodemet sitt og samtidig hadde hun lite mobilnett der hun befant seg. Så i dag fikk jeg lov til å være vert for Smakebit på søndag. Du kan legge igjen lenken din nederst i dette innlegget.

Smakebiten min kommer fra Et helt halvt år av Jojo Moyes. Det er en bok jeg har tenkt å lese siden den kom ut, men som har glidd ut av leselisten. Så da mor spurte om hun kunne få den, sa jeg: Ja, men jeg må lese den selv først. Og det er jeg i gang med nå. Jeg kan tenke meg at det er mange av dere som har lest den, men det kan jo være fint med et tilbakeblikk også. Ikke bare biter fra ukjente bøker.

Et helt halvt årHan ser opp idet han hører en hvinende lyd og den brå ulingen i et bilhorn. Han ser siden av den glinsende, svarte taxien foran, sjåføren er allerede i ferd med å veive ned vinduet, og i kanten av synsfeltet er det noe han ikke helt får tak i, noe som kommer mot ham i en vanvittig fart.

Fra forlaget:

Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid.

[inlinkz_linkup id=441391 mode=1]