Tags

, , , , , ,

Det er snart jul og i Boken på vent i dag tar Beathe en titt på bøkene hun vil lese i julen. Jeg har også lagt til side noen som jeg tenker jeg gjerne vil lese, men når det blir tid til det, er en helt annen sak. Leselysten er ikke på topp så bøkene er lettleste bøker;

Calling Dr. LauraBok nr 1 er en tegneserieroman som heter Calling Dr. Laura som kom høyt opp på listen Best book of the year på Goodreads. Jeg syntes den hørtes interessant ut. Forlaget skriver;

When Nicole Georges was two years old, her family told her that her father was dead. When she was twenty-three, a psychic told her he was alive. Her sister, saddled with guilt, admits that the psychic is right and that the whole family has conspired to keep him a secret. Sent into a tailspin about her identity, Nicole turns to radio talk-show host Dr. Laura Schlessinger for advice.

Mors gaverVinterhjerterSanger til wilow frost

Jeg har ikke blitt ferdig med Mors gaver av Cecelie Enger, så den er med. Sammen med Vinterhjerter, som er en novellesamling av kjente forfattere jeg heller ikke er ferdig med. To av novellene er skrevet av forfattere jeg også har bøker på vent av. Diane Setterfield har skrevet Bellman & Black og Jamie Ford har skrevet Sanger til Willow Frost som kommer ut i februar. Begge disse gleder jeg meg til å lese og kunne tenke meg de ville vært utmerket juleselskap!

Vi skal feire julen sammen med familien, hjemme, dette året. Det betyr besøk hver dag og på fredag skal jeg tilbake på jobb. Det må bli noen formiddager og sene kvelder med lesing. Og så kan man jo lese hele nyttårshelgen!

Ønsker deg en riktig

god jul