Tags

, , , ,

Boken på vent er et boktema hos Beates bokhylle og et fint tema å være med på hver uke.

I dag har jeg fri på jobb, men det betyr også at jeg har alle slags avtaler fordi jeg må legge dem ti den dagen jeg har fri. Så det blir en travel dag.

Boken jeg har på vent i dag er Antikvitetshandleren i Charleston av Beth Hoffman. Jeg likte virkelig godt CeeCee Honeycutts reddende engler, som er forrige bok av denne forfatteren, og håper jeg vil like denne og.

Fra forlaget:

Bittersøt og sjarmerende sørstatsroman fra Beth Hoffman, forfatteren av CeeCee Honeycutts reddende engler. Da Teddi Overman snubler over en skakk og forlatt stol i veikanten i Kentucky, finner hun samtidig sitt livs store lidenskap. Ved hjelp av malerpensler, sandpapir og mye kjærlighet lærer hun å forvandle utslitte møbler til de flotteste antikviteter, og flytter til Charleston for å åpne antikvitetsbutikk. Det å puste liv i andre menneskers skrap gir Teddi mening i livet, men det kan ikke ta bort usikkerheten som har fulgt henne siden lillebroren Josh forsvant. Da hun får signaler om at Josh ennå er i live, drar hun hjem til Kentucky for å se etter ham. Det er en reise som kan forsone Teddi med hennes istykkerrevne familie – og hjelpe henne med å finne seg selv. Med Antikvitetshandleren i Charleston har Beth Hoffman skrevet en hjerteskjærende fortelling om det å bli voksen, og samtidig en varm og atmosfærisk kjærlighetshistorie fra Sørstatene i USA. Det er en bok som hyller storslått natur, eksentriske venninner og de tilsynelatende uviktige gjenstandene som iblant kan bety så uendelig mye.