Tags

, ,

Boken på vent er et boktema hos Beates bokhylle og et fint tema å være med på hver uke.

I dag er det mandag og jeg er på jobb. Første dag i ny jobb! Jeg har vært vikar ved Hovedbiblioteket før, men det er noe annet når man skal jobbe der fast. I denne nye stillingen skal jeg ha fri på tirsdagene og da håper jeg å sove litt lenger enn jeg kan de fleste andre dagene, så da tenkte jeg å skrive innlegget ferdig i dag slik at jeg kunne publisere ved frokosten.

Boken min på vent i dag er Ekstremt høyt og utrolig nært av Jonathan Safran Foer. Den har jeg hatt på vent en stund, men når jeg nå leser om den tenker jeg at den må jeg virkelig få lest!

I sentrum for dette nåtidsdramaet står den meget unge og fremmelige Oskar Schell. Romanen handler om hva som skjer i Oskars familie etter at faren dør da tvillingtårnene blei angrepet av terrorister. Romanen går også tilbake i tid, til foreldrenes og besteforeldrenes historie. En roman om tap, sorg, død og kjærlighet. Filmaktuell med bl.a. Tom Hanks, Sandra Bullock, John Goodman og James Gandolfini i rollene.