Tags

, , , , ,

Endelig er det julaften, kanskje den dagen som er aller mest fylt av tradisjoner av alle dager i hele året. Avhengig av om vi skal være vertskap eller gjester er dagen travel eller avslappende. Vi er vertskap for hele min familie annet hvert år og gjester hos Vidars foreldre annet hvert år. Dette året skal vi til Vidars familie. Noe som betyr at dette året er det juleferie!

Jeg gleder meg til Tre nøtter til Askepott, som jeg gjør hvert år. Det er ikke skikkelig jul uten. Jeg vil også gjerne ha med meg forestillingen Grimm og Gru i løpet av juledagene. Til og med Disneys julefavoritter liker jeg å se på. Og så er det julemusikken. Der har jeg absolutt favoritter. Jeg skrev om noen av dem i desember i fjor, men har lyst til å ta med noen flere.

Hvem jeg synes er finest forandrer seg ofte fra år til år, selv om de tre jeg skrev om i fjor er favoritter dette året også. Jeg har i tillegg fått meg Spotify og kan høre på andres julelister. Der finner jeg også nydelige julesanger. Jeg har valgt ut noen få jeg gjerne vil dele med deg:

Christmas Fulfillment

This Christmas,
may you have the fulfillment
of seeing around you
the people you love the most.
May you have the satisfaction
of giving the best gift,
special memories that will last forever.
This Christmas,
may you feel peaceful and contented,
knowing what Christmas means to you
and celebrating it your way.
By Joanna Fuchs

Jeg håper du har en nydelig dag! Stor juleklem!