Tags

, , , , , , , , , , , ,

I dag er det på tiden med en ny Boken på vent, som er et boktema hos Beathes bokhylle. Boktemaet er åpen for alle som har lyst til å være med. Sving innom Beathe for flere bøker.

I dag har jeg ikke så mye en bok på vent, men en hel sjanger. Jeg er så heldig å ha fått Kindle og da jeg tenkte igjennom hva jeg skulle bruke den til kom jeg på de utrolig store mengdene amerikansk (og engelsk) fantasy som ikke blir oversatt, og som er vanskelig å få tak på i Norge. Det er lett å få tak i bøkene gjennom Amazon og nå har jeg begynt å vindushoppe der innimellom. Noe som er gøy i seg selv. Og, har jeg funnet ut, veldig farlig. Det er bare å trykke på en knapp og så dukker det opp et download vindu på Kindelen. Skummelt!

Akkurat nå leser jeg The Iron Druid Chronicles av Kevin Hearne. En fantastisk serie, faktisk noe av det beste jeg har lest av denne typen bøker. Bok fem kom akkurat ut, men jeg holder på med bok tre. Etterhvert skal jeg kjøpe flere fantasybøker, og noen av dem blir min bok på vent;

The Forged series av Angela Orlowski-Peart, hvor første bok kom ut i september. Moonstars bokverden hadde smakebit fra den på søndag og den så virkelig bra ut.

På Goodreads står det; Two Seattle 16-year-old Shape Shifters, Jatred and Jasmira, are torn between following their hearts and protecting the order of the world. The path of the star-crossed lovers leads only to destruction. The ancient Shape Shifter Races—the Winter wolves and the Summer leopards— live among humans and fit perfectly into modern life, while keeping secret societies with their own laws and traditions.

The Darkest Powers av Kelley Armstrong. Der den første boken heter The Summoning. Denne boken kom jeg over på Ina’s blogg I bokhylla og falt så for hennes vurdering at jeg vil lese bøkene selv.

På Goodreads står det; My name is Chloe Saunders and my life will never be the same again. All I wanted was to make friends, meet boys, and keep on being ordinary. I don’t even know what that means anymore. It all started on the day that I saw my first ghost – and the ghost saw me. Now there are ghosts everywhere and they won’t leave me alone. To top it all off, I somehow got myself locked up in Lyle House, a «special home» for troubled teens. Yet the home isn’t what it seems. Don’t tell anyone, but I think there might be more to my housemates than meets the eye. The question is, whose side are they on? it’s up to me to figure out the dangerous secrets behind Lyle House…before its skeletons come back to haunt me.

Burton & Swinburne av Mark Hodder. Denne serien fant jeg også på en blogg, men jeg kan bare ikke huske hvilken. Den første boken heter The Strange Affair of Spring Heeled Jack og er absolutt en bok på vent;

På Goodreads står det; London, 1861. Sir Richard Francis Burton—explorer, linguist, scholar, and swordsman; his reputation tarnished; his career in tatters; his former partner missing and probably dead. Algernon Charles Swinburne—unsuccessful poet and follower of de Sade; for whom pain is pleasure, and brandy is ruin!

Som du ser har jeg mer enn nok å se frem til! Jeg gleder meg til å oppdage nye fantasy bøker, fantasy serier og fantasy forfattere! Jeg tror jeg skal få stor glede av Kindelen min. Og så har jeg den ekstra bonusen at jeg ikke trenger en ny bokhylle til alle disse bøkene!