Tags

, ,

Jeg fant en fin liste hos Caroline, som hun hadde funnet hos Hjartesmil. Den hadde mange interessante og morsomme spørsmål som jeg måtte tenke litt over før jeg kunne svare.

Hvilken hendelse i ditt liv har styrket deg mest?
Det er vel ikke en enkelthendelse, men det må være da jeg opplevde at jeg kunne kontrollere negative tanker og at jeg slapp å bekymre meg så mye. At det var mulig å gjøre noe med det. Samtidig har de siste årene og det jeg har gjort i dem gitt meg bedre selvtillit, og det har, og er, en fantastisk følelse.

Hva har vært ditt livs eventyr så langt?
Jeg tro det må ha vært da jeg reiste på interrail i Øst Europa. Dette var i 1993, rett etter murens fall og vi så alt fra fantastiske ruiner av slott og murer, restaurerte bygninger og katedraler til slumstrøk, nedslitte blokker og konsentrasjonsleirer.

Hvilken egenskap liker du minst med deg selv?
At jeg er så dårlig til å velge. Min kjære mann spør meg ofte om jeg har lyst til det ene eller det andre, eller om jeg vil ha det ene eller det andre og det er jammen ikke lett å velge. (Noen ganger er det selvfølgelig lett.) Jeg blir for opptatt av hva andre har lyst til tror jeg slik at valget blir vanskelig når jeg ikke vet hva den andre personen vil.

Når føler du deg fin?
Her er jeg helt enig med Caroline. Det må være etter at jeg har dusjet og freshet meg litt opp. Gjerne når noen av mine favorittplagg ligger strøket og klar og jeg kan pynte meg litt ekstra.

Hva får deg oftest til å gråte?
Når det blir for mye. Det kan være i alle typer situasjoner, men mest når den ene tingen legger seg oppå den andre og jeg føler jeg ikke makter mer.

Hva ler du av?
Alt mulig. Jeg er velsignet med masse humor og en morsom mann så jeg ler ganske ofte. Ellers er jeg glad i engelsk humor og ler ofte av engelske komedier på TV.

Når er du redd på ordentlig?
Jeg er redd for høyder, for å kjøre bil fort, for at jeg skal såre noen, for å gjøre feil og for at tiden ikke skal strekke til. I tillegg har jeg fryktelig lett for å bekymre meg, og det kan gjøre meg redd.

Hvilken låt skulle vært soundtrack til ditt liv?
Hmm, det var ikke lett. Jeg tenker at det kunne vært mange sanger. Men kanskje You’re the one av Shania Twain kunne være en mulighet.

Om du fikk spise og drikke bare fem greier resten av ditt liv, hva skulle du velge da?
Cola Zero, potetgull, kaffe, pai og sjokolade (Skikkelig sunt!)

Om du fikk en overnaturlig kraft, hvilken ville du hatt?
Det måtte være å kunne alle verdens språk. Tenk så fantastisk å kunne snakke med alle, uansett hva språk de snakker.

Om du fikk velge fritt, hvilken utsikt ville du da hatt på rommet ditt?
Sjøen. Uten tvil, det ønsker jeg meg virkelig.

Om du var kjendis på turné, hva skulle du ønsket å ha backstage?
Hmm, det måtte vel være Cola Zero og potetgull. Og shortbread (en fantastisk kjeks som ikke selges i Norge)

Hvilke egenskaper liker du minst hos andre?
At de er uærlige, urettferdige, banner mye, ikke tar hensyn, er egoistiske og ikke bryr seg om andres følelser.

Hva synes du de fleste mennesker kunne trengt mer av?
Venner, varme og noen som virkelig bryr seg om dem.

Favorittid på døgnet?
Tja, fra rundt 19 til 23. Det er da jeg er mest produktiv

Ditt drømmescenario akkurat nå?
En strand, asurblått hav, en stabel med bøker og en San Fransisco eller Sangria i hånden.