Tags

,

Det er atter mandag og jeg har akkurat kommet på jobb. Så hvordan kan jeg sitte å skrive dette? Vel, jeg jobber på et kombinasjonsbibliotek; et kombinert skole- og folkebibliotek. Siden skolen ikke har startet enda er vi akkurat nå et folkebibliotek – med begrensede åpningstider. Og selv om jeg er på jobb er det tre timer til vi åpner, så da måtte jeg finne på noe gøy. Jeg har selvfølgelig en masse jeg kan gjøre fordi om biblioteket er stengt, men akkurat i dag, akkurat nå; not so much. Så da blogger jeg!

Det har vært en fin helg denne helgen, men ikke på leselyst fronten. Der skorter det mye for tiden. Jeg har prøvd å begynne på nye bøker men uten at leselysten forandret seg så mye. Istedenfor har jeg endt opp med å lese for mange bøker om gangen. Den eneste boken jeg virkelig leser for tiden er Chris Tvedts Av jord er du kommet. En fin krim som jeg har på nattbordet. Noen av de andre bøkene valgte jeg å levere tilbake til biblioteket i dag. Når en ikke har lyst å lese dem, trenger man det heller ikke. Så det som står igjen av statistikk for sist uke er dette:

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Hva skjedde med Esme Lennox? – Maggie O’Farrell
 • Et spørsmål om beskyttelse – Olav W. Rokseth
 • Jack of Fables vol 1: The (nearly) great escape – Bill Willingham
 • Jack of Fables vol 2: Jack of hearts – Bill Willingham

  Bøker jeg leser nå:

 • Løgneren Locke Lamora – Scott Lynch
 • Tilfeldigvis: Arial Footlights forhistorie – Silje Fretheim
 • Av jord er du kommet – Chris Tvedt
 • Tersias – G.P. Taylor

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Engel – Cliff McNish
 • Død sjel – Birger Baug

Bøker kjøpt eller fått:

 • 21/12 – Dustin Thomason (leseeksemplar frå Pantagruel)
 • The Regulators – Richard Bachman (Brukt bok)
 • The hundred secret senses – Amy Tan (Kjøpt på Gjenbruk)
 • Siderhusreglene – John Irving (Kjøpt på Gjenbruk)
 • Sword and crown and rings – Ruth Park (Kjøpt på Gjenbruk)
 • The Eight – Katherine Neville (Kjøpt på Gjenbruk)
 • Shardik – Richard Adams (Kjøpt på Gjenbruk)
 • A patchwork planet – Anne Tyler (Kjøpt på Gjenbruk)