Tags

,

Nå er min tre ukes ferie begynt og det vil bli helt vilkårlig hvilke dager jeg kan være på bloggen. En stund skal jeg være et sted med pc, og en stund ikke.

I dag hadde jeg lyst til å skrive opp hva jeg har lest og blogget om sist uke, men jeg tror ikke jeg vil kunne holde meg oppdatert resten av ferien. Jeg har likevel tenkt å lese mye. Da vi dro hjemmefra hadde jeg en egen koffert til bøker og badehåndkler! Så leselysten er helt i orden. I dag har vi vært på stranden nesten hele dagen, noe som synes godt. Jeg leste og leste, hele tiden og glemte derfor litt det som heter solkrem og sånn. Nå gjelder det å pøse på med after-sun!

Jeg håper DU vil ha en riktig god ferie og så skal jeg titte innom når jeg har tid.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • The wood boy – The burning man – Raymond E. Feist/Tad Williams
 • Røff guide til Tour de France 2012 – Johan Kaggestad
 • Stolpesnø – Marit Reiersgård
 • In the shadow of Edgar Allan Poe – Johnaton Scott Fugua
 • Last of the Innocent – Ed Brubaker
 • The books of Faerie: Auberon’s Tale – Bronwyn Carlton

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • En morder lyver ikke alene og Ikke flere mord – Maria Lang
 • Reisen til jordens indre – Jules Verne
 • Song for Eirabu: Slaget på Vigrid – Kristine Tofte

Bøker jeg leser nå:

 • Frihetens vinder – Louis Leveen
 • Alkymistens bok – Adam Williams
 • Et spørsmål om beskyttelse – Olav W. Rokseth

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Miraklenes tid – Karen Thompson Walker
 • Presteskapet – Sonja Holterman
 • Truet – John Katzenbach