Tags

, , , , ,

Det er torsdag og et nytt boktema hos Anettes bokboble. Denne gangen vil Anette gjerne høre om min favoritt blant utenlandske bokblogger.

Jeg har valgt meg ut to, på hver sin måte, anderledes blogger. Spesielt siden jeg tenker at mange er enige i å velge Escape in a book og The Broke and the Bookish, (som også er blant mine favoritter) tenkte jeg at jeg skulle vise til to ikke fullt så kjente blogger.

Hell Yeah Books er en blogg som stort sett publiserer bilder og sitater knyttet til bøker. Her finner du en mengde nydelige bok-bilder, kunst-bok-bilder og bare bilder fra folk som er glad i bøker. I tillegg er her flust av flotte sitater fra både forfattere, karakterer i bøker og andre som uttaler seg om bøker.

Eksempel:

«You must write every single day of your life… You must lurk in libraries and climb the stacks like ladders to sniff books like perfumes and wear books like hats upon your crazy heads… may you be in love every day for the next 20,000 days. And out of that love, remake a world.«

— Ray Bradbury (via evocative-eloquence)

(via bookoisseur)

Love the Liberry er en blogg skrevet av fire bibliotekarer. De forteller om hva som skjer på bibliotekene deres. Mest i form av alle de rare spørsmålene og henvendelsene en kan få når en sitter i referanse skranken. Jeg har sprutet ut i latter mer en én gang når jeg leser hva folk kan spør om.

Et eksempel:

Returns

Man comes to the desk with a dripping wet book and claims it was like this when I got it.