Tags

, , ,

I dag er det en ny utfordring fra bloggen Flukten fra virkeligheten; med En smakebit på søndag. I denne utfordringen skal en åpne boken en leser og finne et par setninger en kan dele uten å røpe for mye av handlingen. Videre legger en igjen en link til bloggen sin i inLinkz på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Jeg leser nå, blant annet, The illustrated man av Ray Bradbury. Smakebiten er fra det første kapittelet:

He shut his eyes tiredly. His voice grew fainter. «Sometimes at night I can feel them, the pictures, like ants crawling on my skin. Then I know they’re doing what they have to do. I never look at them any more. I just try to rest. I don’t sleep much. Don’t you look at them either, I warn you. Turn the other way when you sleep.»

Fra forlaget:
Hovedpersonen, den illustrerte mannen, er dekket av illustrasjoner som livner til i mørket. Hver illustrasjon blir en fortelling som gir en gløtt inn i en fjern fremtid, og i livet til menneskene som lever der.