Tags

,

Jeg liker lister. Ganske så enkelt. Og da jeg så flere bokbloggere organisere lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken, var det en type liste som var midt i blinken for meg. Det er fint å kunne gå tilbake og se på lesemønsteret mitt. Det vanskeligste med disse listene er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Jeg har hatt en grusom uke. En av de ukene som går skeis allerede på mandag og hvor du ikke har noen forhåpninger om at uken skal bli noe bedre. Det er likevel noe positivt å si, en god venninne kom å dro meg med på tur og oppmuntrer meg til å gå tur alene. Jeg er ikke så flink enda, men skal bli bedre. I tillegg er sånne uker de rette til å stikke nasen i en bok i, så jeg har da fått lest endel. Jeg har også oppdaget dikteren Jon Hjørnevik, og kommer til å dele noen av hans fantastiske dikt de neste ukene.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Borderline – Liza Marklund
 • Kretsen – Alexandra Beverfjord
 • Cold Comfort farm – Stella Gibbons
 • Den vanskelege andreboka – Jon Hjørnevik
 • Spesielle kriminelle – Ally Carter
 • Heksekamp – Anna Dahle
 • Redlight Setesdal – Sigmund Falch
 • Mor mi står i glaset – Jon Hjørnevik
 • I ein sofa frå Korea – Jon Hjørnevik
 • Bak Dødsfjellet – Hilde Hagerup
 • Trær og blader – J.R.R. Tolkien

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Psychiatric tales – Darryl Cunningham
 • Ringenes mester – Susan Ang
 • Cold Comfort Farm – Stella Gibbons

Bøker jeg leser nå:

 • Mørke gjerninger – Stacia Kane
 • Skjebnesøstrene – Eleanor Brown
 • Tvillinger – Merete Junker

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Over de hundre fjell – Reyna Grande
 • Tirsdagsdamene – Monika Peetz
 • Mørk engel – Laini Taylor