Tags

, ,

I dag er det en ny utfordring fra bloggen Flukten fra virkeligheten; med “En smakebit på søndag”. I denne utfordringen skal en åpne boken en leser og finne et par setninger en kan dele uten å røpe for mye av handlingen. Videre legger en igjen en link til bloggen sin i inLinkz på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Jeg leser Ringenes dårskap (en parodi på Ringenes Herre) av Henry M, Beard og Douglas C. Kennedy. Skriften inni ringen er i denne boken slik:

Denne ringen er smidd av en alv som i kveld ville pantsatt sin mor for å få’n for seg selv. Den gir makt over lemen og folk og petreller, og det skal jeg si deg, det er no’ som teller. En kraft uten like fins i denne ring, du kan bruke’n til alle slags mulige ting. Blir den skadd eller knust, går alt tapt, det er klart. Finner du’n send til Surjon (porto betalt).