Tags

,

Jeg liker lister. Ganske så enkelt. Og da jeg så flere bokbloggere organisere lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken, var det en type liste som var midt i blinken for meg. Det er fint å kunne gå tilbake og se på lesemønsteret mitt. Det vanskeligste med disse listene er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Det har vært en lang uke. Jeg jobbet hele uken til og med lørdag, og var diakon og lagde morsdagskaffe for mor på søndag. Jeg er egentlig ganske avhengig av å kunne sove lenge en dag i uken for å hente meg inn litt, men denne uken var det ikke rom for det.

Jeg har lest litt Tolkien og en Tolkien parodi denne uken. Selv om jeg har lest om Tolkien før var det fint å repetere litt. Jeg kan anbefale boken Ringenes mester av Susan Ang. Det er en flott bok om Tolkien og om Hobbiten og Ringenes Herre. Jeg skal skrive om den i et eget innlegg denne uken.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Barnas beste venn – Charles Dickens
 • Den trofaste oksen – Ernest Hemmingway
 • Et sted i nærheten – Cecelia Ahern
 • Skyggene – Jacqueline West
 • Sent i november – Tove Jansson
 • PS: Jeg elsker deg – Cecelia Ahern
 • Psychiatric tales – Darryl Cunningham
 • Hvis du får dette brevet – Sarah Blake
 • Ringenes dårskap – Henry Bard
 • Ringenes mester – Susan Ang
 • Volun Smed fra store Skauby – J.R.R. Tolkien
 • Artemis Fowl og Atlantiskomplekset – Eoin Colfer

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Vi dør så sakte – Ruben Eliassen
 • De som arver jorden – Ruben Eliassen
 • Heksenes hevn – Joseph Delaney
 • Vokterens forbannelse – Joseph Delaney
 • Straffen – Jan Meluhm
 • Bunnen av himmelen -Stein Morten Lier
 • Pokerfjes – Ulrik Høisæther
 • Bitrere enn døden – Camilla Grebe
 • Englemakersken – Camilla Läckberg

Bøker jeg leser nå:

 • Mørke gjerninger – Stacia Kane
 • Vidina – Bente René Linmo
 • Borderline – Liza Marklund

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Cold Comfort Farm – Stella Gibbons
 • Skjebnesøstrene – Eleanor Brown
 • Guardians of the west -David Eddings
 • Spesielle kriminelle – Ally Carter