Tags

Jeg liker lister. Ganske så enkelt. Og da jeg så flere bokbloggere organisere lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken, var det en type liste som var midt i blinken for meg. Det er fint å kunne gå tilbake og se på lesemønsteret mitt. Det vanskeligste med disse listene er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Tilværelsen er på vei tilbake til det normale, og jeg kjenner at leselysten er på vei tilbake. I går hadde jeg en hvile og lesedag, det er en stund siden sist. Da gjør jeg ikke annet enn å lese og være på pc’n. Humøret bestemmer hvor mye tid som blir brukt på bøker.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Cee Cee Honeycutts reddende engler – Beth Hoffman
 • Odd og Frostkjempene – Neil Gaiman
 • Sorg – Marte Spurkland
 • Alt det som er – Bjørn Sortland
 • Baldrian og musa – Tiril Veleur Holter-Andersen
 • Jakob og Neikob – Kari Stai
 • Olivia hjelper til med julen – Ian Falconer
 • Alessandro er glad han ikke er ei ku – Eivind Eidslott
 • 29 liv – Kristin Roskifte
 • John Constantin Hellblazer; The family man – Jamie Delano
 • John Constantin Hellblazer; Rare Cuts – Jamie Delano
 • John Constantin Hellblazer; Dangerous habits – Garth Ennis
 • John Constantin Hellblazer; Bloodlines – Garth Ennis
 • John Constantin Hellblazer; Fear and loathing – Garth Ennis
 • John Constantin Hellblazer; Tainted love – Garth Ennis
 • John Constantin Hellblazer; Damnation’s flame – Garth Ennis

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Cee Cee Honeycutts reddende engler – Beth Hoffman

Bøker jeg leser nå:

 • John Constantine Hellblazer; Rake at the gates of hell – Garth Ennis
 • Bunnen av himmelen – Stein Morten Lier
 • Et sted i nærheten – Cecelia Ahern
 • Heaven – Cristoph Marzi
 • Mørkets skapninger – Stacia Kane

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • John Constantin Hellblazer – X antall
 • Sirkelen – Mats Strandberg
 • Sjebnesøstrene – Eleanor Brown
 • Blomstenes hemmelige språk – Vanessa Diffenbaugh