Tags

,

I dag er det en ny utfordring fra bloggen Flukten fra virkeligheten; med “En smakebit på søndag”. I denne utfordringen skal en åpne boken en leser og finne et par setninger en kan dele uten å røpe for mye av handlingen. Videre legger en igjen en link til bloggen sin i inLinkz på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Jeg leser meg gjennom Hellblazer; John Constantine i dag. Vel jeg kommer nok ikke gjennom alle. Men den boken jeg skal igang å lese etterpå er Heaven av Christoph Marzi. Smakebiten er fra begynnelsen.

Natten da Heaven mistet hjertet sitt, var måneløs og kald.  Men kniven som skar hjertet ut av kroppen hennes var varm av jentas mørke blod. Fortapt, forvirret og dunkende av redsel speilet hjertet seg i den sølvskimrende, krumme knivbladet. Fingre kledd i glatte, svarte skinnhansker holdt hjertet opp foran et ansikt som virket ytterst tilfreds.